STARTSIDA
TÅRTGALLERI
SÅ HÄR GÖR JAG!
Haklapp
Nöt-Kladdkakemuffins
Mazariner med cocos
Regnbågstårta
Fylld Chokladfjäril
Kanelbullar
Molly Mus Cake Pops
Cookie Cakes
Red Hat Cup Cakes
Midsommartårta
Strösselbollar
KURSER
MIN GÄSTBOK
BARNBARN
LÄNKAR
HITTA MIG - KARTA
Kanelbullens Dag - 4 okt. 2012
Elsa och mormor bakar kanelbullar.
Degen har jäst klart och nu är det dags att baka ut dem.
Så breder vi på rumstempererat smör och strör på socker och kanel. Bra jobbat!
Nästa moment.
Rulla ihop den.
Dela rullen och lägg bullen i bullformar, och låt jäsa ytterligare ca. 30 minuter.
Snart är de klara men först pensla bullarna med äggula - jättekul, och så .....
..... skall de pärlsocker på, också jättekul.
Schuuuss in i ugnen!
Nu äntligen är de klara, vi är nöjda och ropar på Walter så vi kan provsmaka.
Visst är de fina!
Gofika hos mormor i Grunne.
Dela sidan på Facebook