|
|
|
|
|
45 - bitars doptårta
45 bitars doptårta.
70 - bitars doptårta. Fylld med hallonmousse och citronmousse. Dekorationer och täcke i Tårtdecor´s sugarpaste.
45 - bitars doptårta. Fylld med hallonmousse och chokladmousse. Dekor och täcke i Tårtdecors sugarpaste som smaksatts med Sparkling Wine Flavor.
20- bitars tårta. Fylld med ett lager hallonmousse och ett lager chokladmousse. Dekor och täcke i sugarpaste från Tårtdecor smaksatt med Sparkling Wine Flavor.
20-bitar Babyshower tårta. Fylld med päronmousse och chokladmousse. Täckt med sugarpaste med vit chokladsmak.
2 x 30 bitar och 1 x 20 bitars tårta
20 - bitars namngivningstårta. Fylld med ett lager hallonmousse och färska hallon och ett lager chokladmousse.
25 - bitars. Fylld med hallon- och chokladmousse. Täckt med sugarpaste med vit chokladsmak. Dekorationen är gjord med Tårtdecor´s egna sugerpaste.
20 - bitars marsipantårta. Fylld med ett lager vaniljcreme och ett lager hallonmousse. Dopbaby och övrig dekor är gjord i Tårtdecor´s sugarpaste.
40- bitars doptårta i sugarpaste. Fylld med jordgubbsmousse och rabarbermousse med jordgubbsbitar.
Astors namngivningstårta i mörkblå sugarpaste. 2 x 20 bitar. Ena tårtan fylld med chokladmousse och stracciatellamousse, den andra tårtan fylldes med vaniljkräm och gräddmousse.
45 -bitars doptårta i sugarpaste med vit chokladsmak. Fyllningen bestod av ett lager jordgubbsmousse och ett lager rabarbermousse med jordgubbsbitar. Dekoren är gjord i modelleringspasta och flowerpaste. Som kantbård har jag använt Karen Davies underbara babybård och penslat den med lite pärlemoskimmer.
1 x 20-bitars och 1 x 30-bitars doptårta.
Fylld med hallonmousse och chokladmousse. Klädd med sugarpaste med vit chokladsmak. Dekoren gjord med modelleringspasta och flowerpaste.
Noah och Lucas doptårta. Jag hade fått fria händer och trots att jag tycker vita tårtor är vackra valde jag att göra en färgglad tårta för omväxlings skull. Chokladbottnar med hallonmousse med hallon och mangomousse med mango. I den lilla gröna tårtan var det även ett lager vit chokladmousse. Hade beräknat 40-bitar men den hade säkert räckt till 50bit.
40-bitars doptårta.
50-bitar doptårta i sugarpaste.
30 bitars dop- och födelsedagstårta. Prinskrona och fjärilar i flowerpaste. Kantbårderna är gjorda med hjälp av Karen Davies underbara siliconformar.
2 x 30 bitars doptårtor i sockerpasta.
Kantbården är gjord med Karen Davies fina Baby Nursery Mould och prinsesskronan är gjord med hjälp av Patchwork Crown utstickare.
40-bitars doptårta i sugarpaste med vit chokladsmak. Fyllningen är hallonmousse och chokladmousse.
20-bitars doptårta i marina färger. Skor, knappar och övrig dekoration är gjord i modelleringspasta. Fyllningen bestod av hallon- och chokladmousse. täckt med sugarpaste med vaniljsmak.
Emma´s doptårta. Klädd med ljusgul och ljusrosa marsipan
HEDDA´S NAMNGIVNINGSTÅRTA.
Sko- och knapptårta i marsipan, mycket jobb men väldigt rolig att göra. Översta tårtan är en dummies och skorna på toppen har jag gjort i Cold Porslin. Allt annat är ätbart. Fem små par miniconverse i marsipan - en sko till varje barn - som åts med stor förtjusning. Chokladbottnar och fylld med chokladmousse + färgglada linser och mangomousse + fryst hackad mango.
Babyconverse, söt att sätta på dop- eller barntårta.
40 bit. doptårta. Sugarpaste med vanilj.
Fylld med vaniljcreme och jordgubbsmousse med jordgubbar
50 bitars Dop- Bröllopstårta. Se mer på kommande bilder och under Bröllopstårtor.
Doptårtan med skor gjorda i flowerpaste.
Närbild på Karen Davies jättesöta Nursery Baby Mould. Gjord i sugarpaste med vit chokldsmak och penslad med QFC Pearl metallicfärg.
ELSA´s Namngivningstårta. 40-bitars marsipantårta med fyllning av hallonmousse + massor av hallon och chokladmousse med hackad 70%choklad. Kantdekoren är gjord i Nursery Border Mould - siliconform av Karen Davies.
Närbild på topptårtan. Nallen är gjord i modelleringspasta och flowerpaste. Figurerna som hänger på strecket är gjorda i Cold Porcelin. Blommorna i sockerkristyr.
70 bit. doptårta. Sugarpaste med vit chokladsmak. Fyllning - hallon och chokladmousse. Dekoren är gjord i modelleringspasta och flowerpaste.
Närbild på nallarna som sitter på filt omgiven av nappflaska och små fjärilar.
Närbild på skorna, haklapp och text - som är gjort i flowerpaste.
Tre 12bit- doptårta i sugarpaste. Fyllning - tropisk mousse och chokladmousse. Dekoren gjord i modelleringspasta och flowerpaste. Det ljusblå pärlbandet i sugarpaste.
SOFIA´S DOPTÅRTA, 50BIT.
Walter´s namngivningstårta. Tårtan är fylld med hallon i neutral gräddmousse, chokladmousse och svarta vinbärsmousse. Täckt med sugarpaste, och den översta tårtan är kavlad med mönsterkavel, och runt den ligger ett pärlband. Nallarna är gjorda i modelleringspasta. Färgade små sugarpaste-kulor på "silver"-tråd, faller ner från toppen.
Elvis blåblommiga doptårta är fylld med mosade jordgubbar och tropisk mousse. Den lilla tårta har en fyllning av svartvinbärsmousse och tropisk mousse. 40bit.
Chokladbottnar med en fyllning av neutral mousse som blandats med hackad after eight och hackad choklad med mintkrokant. Täcket av sugarpaste med vit chokladsmak.
Doptårta i sugarpaste till Moa, ca 40bitar. Runt den lilla tårtan är det lagt ett pärlband och runt den större en kantdekoration utstansad med en präglingsstav.
Olivers doptårta är färgad ljusblå med en dopbäbis ovanpå. Nederkanten är utstansad med en präglingsstav.
Namn och datum är utstansade med tapptits-utstickare i flowerpaste.
Mer infoGilla
| |
|